Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yazar Abdullah Ayata AGÜ'ye konuk oldu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Son Ermeni, Kartalar Kafese Sığmaz, Horkut, Küçük Dağların Gölgeleri ve Keşke O Deli Ben Olsaydım romanlarıyla tanınan Yazar Abdullah Ayata, Abdullah Gül Üniversitesi'nde okurlarıyla bir araya geldi.

        AGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından organize edilen, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında, yazar Abdullah Ayata ile düzenlenen İmza Günü ve Söyleşi, Sümer Kampüsü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

        Son Ermeni, Kartalar Kafese Sığmaz, Horkut, Küçük Dağların Gölgeleri ve Keşke O Deli Ben Olsaydım romanlarıyla tanınan yazar Abdullah Ayata imza günü ve söyleşide, okurlarına kitaplarını imzaladı ve onlarla sohbet etti.

        Ayata okurlarına, AGÜ'nün Sümer Kampüsü olan, tarihi Sümerbank Bez Fabrikasının kuruluş zamanında tüm mal varlığını fabrikaya bağışlayan ve deli olarak adlandırılan Ahmet karakterinin gerçek hayatından esinlenerek yazdığı 'Keşke O Deli Ben Olsaydım' kitabını anlattı.

        İmza Günü ve Söyleşiye, Kayseri Atlas Koleji öğrencileri de katılarak kitaplarını imzalattı.

        (SK)

        30.03.2017 14:44:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler