Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Müdürü Dülger, Sofular ilk ve ortaokulunu incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Pazarlar İlçesine bağlı Sofular İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu.

        İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Sofular İlkokulu ve Ortaokuluna yapmış olduğu ziyaretine Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen Halı Sahayı inceleyerek başladı. Ardından günün hatırasına okul bahçesine ağaç diken İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, Sofular İlkokulu ve Ortaokulu tarafından hayata geçirilen Montessori Sınıfı, Erişilebilir Kütüphane ve Cep Sinema projelerini inceledi.

        Sınıfları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere önerilerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, tüm öğrencilere ailelerine selam söylemeleri ve ahlaklı ve çalışkan çocuklar yetiştirdikleri için velilerine teşekkür etmeleri ödevini verdi.

        Akabinde öğretmenlerle bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, öğretmenlere ve okul idaresine azimli çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Veli İletişim Projesi(VİP) hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Dülger, " Bir öğrenci velisi bizim selamımızı alsa bu projemiz amacına ulaşmış sayılır" dedi.

        İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger'in ziyaretlerinde Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şube Müdürü Canfer Gürbunar ve Sofular Köyü Muhtarı Mehmet Ali Özdemir eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, başarılı çalışmalarından dolayı okul müdürü Erdoğan Aktaş'a teşekkür etti.

        Daha sonra Kaymakam Ahmet Karaaslan'ı makamında ziyaret eden Dülger, ilçeden ayrıldı.(MB-EFE)

        31.03.2017 10:46:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler