Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şinasi Gülcüoğlu Yeni Mahallede vatandaşlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Cuma namazını Yeni Mahalle sakinleri ile birlikte eda etti. Başkan Gülcüoğlu Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet etti.

        Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "İlçemizin tamamında olduğu gibi mahallemizde de geçen yıl yürüdüğümüz alt yapı çalışmaları sonrası bazı cadde ve sokaklarımızda yol yapım onarım faaliyetlerinin yağışlı havalara denk gelmesi nedeniyle bazı eksikler var. Bunların farkındayız. Bu yıl havaların tam anlamıyla ısınmasıyla yapacağımız çalışmayla inşallah tüm eksikleri gidererek sizlere yakışır bir hale getireceğiz. Bununla birlikte bu bölgede alt yapıyla ilgili çalışmalarımız devam edecek. Yolu açmışken tüm eksik ve eski alt yapıyı bir kerede yenilemek istiyoruz. Tempomuzu her geçen gün daha çok arttırarak hizmet çıtamızı en yükseklere ulaştırma gayreti ve kararlılığı içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

        Esnaflar ve vatandaşlar "Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz. Bünyan hızla gelişiyor ve güzelleşiyor. Belediye Başkanımızın bu gelişimdeki katkısını görüyor kendisini destekliyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz" şeklinde konuştular.

        (SK)

        31.03.2017 15:40:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler