Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediyespor, Yunusemre'yi konuk edecek

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Salihli Belediyespor, play-off 4. maçında yarın Yunusemre Belediyespor'u konuk edecek.

        Manisa Süper Amatör Küme B Grubunu lider tamamlayan ancak Bölgesel Amatör Ligi (BAL) yükselme play-off maçlarında istediği sonuçları alamayan Salihli Belediyespor, play-off 4. maçında Pazar günü Yunusemre Belediyespor'u konuk edecek. Ramiz Turan Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00'da başlayacak. Manisa'da oynanan play-off ilk maçında Yunusemre Belediyespor, Salihli Belediyespor'u 2-1 mağlup etmişti. Karşılaşma öncesi ev sahibi Salihli Belediyespor'un 3 puanı bulunurken, Yunusemre Belediyespor'un ise 7 puanı bulunuyor.

        Play-off maçlarında Pazar günü ayrıca Sarıgöl Belediyespor, Manisa Sanayispor'u konuk edecek. Sarıgöl 4 Eylül Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00'da başlayacak.

        (BA-ÖND-Y)

        01.04.2017 12:53:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler