Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESK, yeni hizmet binasına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Üst üste iki sezon Moto Drag Türkiye Kulüpler Şampiyonu olan Mersin Motosiklet Spor Kulübü (MESK), yeni hizmet binasını görkemli bir törenle açtı.

        Mersin'in merkez Yenişehir ilçesine bağlı Pirireis Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasının açılışına, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Dilek, Türkiye Motosiklet Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Yusuf Güder ve çok sayıda davetli katıldı.

        Türkiye Motosiklet Federasyonu Drag Komisyon Başkanı ve MESK Başkanı Ganim Umu, açılışta yaptığı konuşmada, kulüp binasının açılışını gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Umu, "Bugün bizleri burada bir araya getiren, hepimizin ortak tutkusu olan motosiklet. Bu tutkumuz uğruna yapmaya çalıştığımız projelerde her zaman yanımızda olan ve her konu da bizlere destek veren Hamit Tuna başkanımıza da sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

        Kulübün kurulduğu 2012 yılından bugüne birçok başarılara imza attığını ifade eden Umu, "Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonalarından kulübümüz hep zaferlerle, şampiyonluklarla döndü. Dönmeye de devam edeceğiz. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna'nın bizlere söz verdiği ve yapımı bitmek üzere olan drag pistimiz açıldığı zaman Toroslar Belediyesi ile güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

        Başkan Tuna ise "Toroslar Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman önem vermekteyiz. Motorcu dostlarımızın da her zaman yanındayız. Sizler kentimizi Türkiye'de, ülkemizi ise Avrupa'da temsil eden şampiyonlarımızsınız. Sizlere söz verdiğim ve yapımı tüm hızla devam eden drag pistimiz en kısa zamanda tamamlanacak ve sizler artık kendi şehrinizde şampiyonluk yaşayabileceksiniz" ifadelerini kullandı.

        Konuşmaların ardından kulüp binasının kurdelesi kesilerek açılışı gerçekleşti. Daha sonra kulübün basın sorumlusu Mustafa Yüksel tarafından davetlilere kulüp hakkında bilgiler verildi.

        (KYM-Y)

        01.04.2017 16:58:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler