Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerin okuma sevinci

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde Sofular ilkokulu birinci sınıf öğrencileri okumaya attıkları ilk adımı güzel bir okuma bayramı programı ile kutladı.

        Sofular İlkokulunda düzenlenen Okuma Bayramında miniklerin hazırlamış olduğu gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

        Sofular İlkokulu tarafından organize edilen okuma bayramına İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli eğitim Müdürü Kemal Sevgi, çevre köy muhtarları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

        Öğrencilerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu program öğrencilere okuma belgelerinin takdimi ile devam edildi. Programın ardından öğrencilerle birlikte okuma bayramı pastasını kesen ilçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, okumaya yeni geçen öğrencilere bu günün anısına dikmeleri için çam fidanı hediye etti. Ağaçlardan bir tanesini ise günün anısına okul bahçesine öğrencilerle birlikte dikti.

        Düşüncelerini sorduğumuz birinci sınıf öğretmeni Ömer Çetin, "Bugün Türkiye'nin geleceğine fidanlar diktik bu öğrenciler büyüyüp vatanını milletini seven vatanı milleti için çalışan bireyler olacaklar. Onların bu mutlu gününde öğrencilere verdiği manidar hediyeden dolayı ilçe kaymakamımız Ahmet Karaaslan'a teşekkür ederim" dedi. MB-EFE)

        03.04.2017 09:52:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler