Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyespor Emin Adımlarla BAL'a koşuyor

        - Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımların belirleneceği Play Off'ta mücadele eden Manavgat Belediyespor son haftaya lider girdi.

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - 2016-2017 sezonunda mücadele ettiği Antalya Süper amatör Küme Doğu Grubunda başarılı olarak Bölgesel Amatör Lige yükselme maçlarına katılmaya hak kazanan Manavgat Belediyespor, Play Off grubunda liderliğini son maça taşıdı.

        Oynadığı 8 karşılaşmada 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 19 puanla lider durumda bulunan Manavgat Belediyespor, deplasmanda Beymelekspor ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kazanarak galibiyet sayısını 7'ye puanını da 22'ye yükseltti. 2. Sırada bulunan Korkuteli Belediyespor ise deplasmanda Finike Belediyespor'u 4-2 mağlup ederek Manavgat Belediyespor'un 1 puan ardında şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı.

        Play-Off'un son haftasında lider Manavgat Belediyespor sahasında Finike Belediyespor ile karşılaşırken Korkuteli Belediyespor da yine kendi sahasında 2'incilik umudu bulunan Kestel Belediyespor ile karşılaşacak.

        Play-Off maçları sonunda ilk sırada yer alan takım doğrudan Bölgesel Amatör Lige yükselirken 2. Sırada yer alacak takım ise 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Antalya temsilcileri ile Bölgesel Amatör Kümeye yükselebilmek için ele maçı oynayacak.

        Beymelek Maçında aldığı galibiyetle liderliğini devam ettiren Manavgat Belediyespor'un, Şampiyonlukla arasındaki tek engel 9 Nisan Pazar Finike Belediyespor'la oynanacak maç kaldı. İkinci sırada yer alan Korkuteli Belediyespor ise kendi sahasında Kestel Belediyespor'u konuk edecek. Şampiyonun belli olacağı zorlu haftada Manavgat Belediyespor'un galibiyetten başka bir şansı yok. Zorlu maçların üstesinden başarı ile gelindiğini belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, '' Her zaman yanlarında olduğumu sürekli belirttiğim sporcularımın bu zorlu son maçlarında da kazanacaklarına inancım sonsuz. Her zaman güvendiğim takımımı yalnız bırakmamak için tüm Manavgat halkını 9 Nisan Pazar günü Manavgat Atatürk Stadyumu'nda Şampiyonluk maçına çıkacak olan Manavgat Belediyespor'umuza destek vermeye davet ediyorum'' dedi.

        (ak)

        03.04.2017 15:12:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler