Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz Bilecikliler Derneğini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, farklı kültürlerin bir arada yaşatılması adına büyük önem verdiği hemşehri derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor.

        Başkan Altınok Öz, Oktay Tepe yönetimindeki İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğini ziyaret etti. Ziyarete Başkan Altınok Öz'ün yanı sıra Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri ve Kartal CHP Gençlik Kolları Başkanı Uğur Temel katıldı.

        Topselvi Mahallesi'nde yer alan dernek binasında gerçekleşen ziyarette Başkan Altınok Öz, vatandaşların Kartal ve Topselvi Mahallesi ile ilgili sorularını cevapladı. Belediyenin çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi veren Başkan Altınok Öz, "Kartal, İstanbul'un yükselen bir kenti. Yatırımcılar artık reklam yaparken Kartal diyorlar. Önceden Kartal ismi ile reklam yapılmaz, Dragos veya Maltepe denirdi. Biraz sabrederseniz, buraların planları çıktığında hızlı bir dönüşüm sağlanacaktır " dedi.Dernek Başkanı Oktay Tepe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Bilecik yöresine ait olan bir 'börk' ile 'keyfiye' hediye etti.

        (SÜ-Y)

        03.04.2017 16:03:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler