Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski Milletvekili Eyüpoğlu Ceylanpınar'da Referandumu anlattı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Kuş

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa Eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu referandum çalışmaları kapsamında Ceylanpınar'a gelerek referandum için vatandaşlardan destek istedi.

        Ceylanpınar'da dur durak bilmeyen referandum çalışmalarına destek olmak amacıyla ilçeye gelen Şanlıurfa Eski Milletvekili Seydi Eyüpoğlu önce AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, burada yaptığı konuşmada 16 Nisan referandumunun ülke geleceği için çok önemli olduğunu belirterek, "Referandumda çoluk çocuğumuzun istiklal ve istikbali için hep birlikte çalışmalıyız" dedi.

        Seydi Eyüpoğlu da referandumun gençlerin geleceğini belirleyecek bir seçim olduğunu söyledi. Sandıktan evet çıkması neticesinde Türkiye düşmanlarının sırt üstü düşeceğini belirten Eyüpoğlu, "Türkiye çok önemli bir ülke. Hem İslam alemi için hem dünya için. İşte birileri bu kadar önemli olan Türkiye'yi elinde tutmak istiyor. Ama referandumda evet çıkarsa Türkiye düşmanlarına karşı güçlü olacak, ekonomisi güçlenecek ve kandil silinecek" diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kırsal mahalleler ziyaret edildi.

        Ziyaretler kapsamında Damlacık ve Aydın köylerini ziyaret eden Seydi Eyüpoğlu, Belediye Başkanı Menderes Atilla ve İlçe Başkanı Ahmet Güntekin referandumu anlatarak evet için destek istedi.

        (UK-SD-Y)

        04.04.2017 15:36:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler