Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selçuk Belediyesinde çalışan iki kişi göreve geri döndü

        - Eski belediye başkan yardımcısı ve eski kültür müdürü görevine döndü

        (Fotoğraflı)

        Nilüfer Öztürk Silay

        İZMİR (İHA) - İzmir'de, FETÖ soruşturması kapsamında görevlendirilen alınan eski Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Karakurt ve eski Selçuk Belediyesi Kültür Müdürü Bahadır Varvar farklı birimlerde görevlerine geri döndü.

        İzmir'in Selçuk ilçesinde, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Karakurt ve Selçuk Belediyesi Kültür Müdürü Bahadır Varvar 15 Temmuz'dan hemen sonra görev yerleri değişmişti. Karakurt ve Varvar, daha sonrada bulundukları birimlerden görevden alınmıştı. Karakurt ve Varvar'ın hakkında soruşturma tamamlandı. Haklarında suç unsuru bulunmaması üzerine Karakurt ve Varvar görevlerine döndü. Selçuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Karakurt hal binasında, eski Selçuk Belediyesi Kültür Müdürü Bahadır Varvar ise Selçuk Efes Kent Belleğinde iş başı yaptı.

        (NÖA-HG-Y)

        04.04.2017 15:56:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler