Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        6. Muhtarlarla buluşma toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan 'Muhtarlarla Buluşma Toplantıları'nın altıncısı, Malkara Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda, ilçedeki mahalle muhtarlarının katılımıyla yapıldı.

        İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün genelgesi gereğince, Vali Mehmet Ceylan başkanlığında yapılan 'Muhtarlarla Buluşma Toplantıları'nın altıncısı, Malkara Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Ceylan, "Muhtarlarımızla altıncı toplantımızı Malkara ilçemizde yapıyoruz. Amacımız hem tanışmak hem de sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı bizzat dinleyip sizlerin görüşlerinizi almak, iletmek istediklerimizi yüz yüze iletmektir. Muhtarlarımız bizim mahallelerdeki elimiz ayağımızdır. Malkara en huzurlu ilçelerimizden birisi, güvenlik ve terör açısından hiçbir sıkıntımız yok. Sizlerin de katkıları ile huzurlu bir süreç geçiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

        Vali Ceylan'ın konuşmasının ardından, muhtarlar tek tek söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Ceylan'a ve yetkililere ilettiler.

        Toplantıya, Vali Mehmet Ceylan'ın yanı sıra, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Mahalli İdareler Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yelda Tunca ve muhtarlar katıldı.

        (HLD-MEF-Y)

        05.04.2017 10:29:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler