Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa'ya bir otel daha

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Geçtiğimiz günlerde Aliağa'da hizmete otelin resmi açılışı gerçekleştirildi. Orta fiyat segmentinde yer alan otelin 121 odası bulunuyor.

        Aliağa'da plajlar mevkiinde hizmete giren otelin açılış törenine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, Aliağa Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

        Otelin yapım aşamasının yaklaşık 3 yıl sürdüğünü belirten otelin kurucusu Mehmet Manav, "Otelin yapım aşamasında başta Aliağa Belediyesi olmak üzere bütün kuruluşlar bizimle beraber aynı heyecanı yaşadılar. Bizlere sonuna kadar destek oldular. Otelin yapımında emeği geçen bütün yüklenicilerimize, tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise bir ilçenin, bir ilin ve bir ülkenin gelişmişliğini belirleyen en önemli göstergenin hizmet sektörü olduğunu belirterek, "Hizmet sektöründeki gelişmeler o ilçedeki veya o ülkedeki diğer sektörleri de tetikleyen önemli bir unsurdur. Bugün burada sadece bir otel açılışını yaptığımızı düşünmüyorum. Bu yatırımla birlikte Aliağamızda başkaca sektörlerinde, yatırımlarında tetikleneceğine inanıyorum. Bunu biliyorum ve görüyorum. Bu otelin yapımında, yatırımında emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreni, yapılan otel gezisi ile son buldu.

        (AG-Y)

        06.04.2017 16:38:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler