Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelli vatandaşların filografi sergisi beğeni topluyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından açılan filografi sergisinde engelli vatandaşların eserleri sergileniyor.

        Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi'nin öncülüğünde açılan filografi sergisi vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın da katıldığı sergi Gebze Center'da bulunan Sanat Atölyesinde açıldı. Bakır tel örme sanatı olarakta bilinen filografi sanatından eserlerin bulunduğu sergide engelli vatandaşların eserleri sergileniyor.

        Serginin açılışında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, "İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz filografi kursunu başarıyla tamamlayan engelli kardeşlerimizin emeklerinin gün yüzüne çıktığı bu serginin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek için düzenlediğimiz filografi kursunun amacına ulaştığını ve engelli kardeşlerimizin çok güzel eserler ortaya çıkardıklarını görüyoruz. Engeller sevgiyle aşılır, engelli kardeşlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada sadece kurumların değil, her bireyin de bilinçli bir şekilde engelli kardeşlerimize ve ailelerine destek olmaları gerekir. Sergimizin hayırlı uğurlu olması temennisiyle, bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Sergi 09 Nisan 2017 akşamına kadar vatandaşların beğenisine sunulacak.

        (İG-İÇ)

        07.04.2017 10:36:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler