Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yakuplar mahallesinde yeni kanalizasyon çalışması

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Pazarlar Yakuplar mahallesinde altyapı çalışmaları devam ediyor.

        Pazarlar Belediyesi Fen işleri ekiplerince Yakuplar mahallesinde daha önce hiç kanalizasyon hattı bulunmayan binalar için yeni kanalizasyon sistemi yapıldı.

        Yaklaşık bin 500 metre uzunluğundaki kanalizasyon çalışmasının tamamen Pazarlar Belediyesi imkanları ile yapıldığını belirten pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "İlçemiz Yakuplar mahallesinde daha önce hiç kanalizasyonu olmayan evler için çalışma başlattık. Belediyemiz iş makinaları ve Fen İşleri personeli ile kanalizasyon çalışmasını tamamladık. Bin 500 metre uzunluğundaki kanalizasyon çalışmasında vatandaşlarımız özveri göstererek arazilerinden kanalizasyonun geçmesine izin verdiler. Vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

        Bir yerin kentleşmesinde ilk adımlarının yol onarım ve bakım çalışmalarına hız vermek olduğunu belirten Başkan Erdoğan, " Yakuplar Mahallesinde konutların acil ihtiyacı olan kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütüldü. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları devam etmektedir. İlçemizin alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz" dedi.(MB-EFE)

        07.04.2017 10:48:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler