Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Oltan Bayraktar, yol kontrollerine katıldı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane Kaymakamı Oltan Bayraktar, güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen 'yol kontrolleri' çalışmasına katılarak, denetlemelerde bulundu.

        Kaymakam Oltan Bayraktar, Şaphane İlçe Emniyet Amirliği Personeli tarafından Türegün Mahallesi Gediz-Simav Caddesi üzerinde yapılan yol kontrol uygulaması ve Şaphane İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Karamanca Köyünde yapılan yol kontrol uygulamasına kendisi de eşilik edip denetledi.

        Vatandaşlarla görüşerek uygulama ile ilgili görüşlerini aldı.Vatandaşlar sık sık yapılan Huzur operasyonlarından oldukça memnun olduklarını ve devam etmesini istediler.

        Kaymakam Bayraktar, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliği Ekiplerinin müşterek yaptığı yol kontrol uygulamalarını denetlediğini ifade etti.

        Bayraktar, alınan arama kararı doğrultusunda araç sürücülerinin ve araçtaki şahısların kimlik kontrollerinin yapılmakta olduğunu söyledi. (YD-EFE)

        07.04.2017 12:47:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler