Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet Tan esnafları bilgilendirdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde esnafları ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ahmet Tan, CHP'li Muharrem İnce'yi eleştirdi.

        Tan, "Simavlı hemşerilerimin daha bilinçli olduğunu gördüm. Cumhuriyet mlMeydanında CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yaptığı konuşmanın gerçeklerle yakından ve uzaktan hiçbir ilgisi olmadığını öğrendim. 15 Temmuz hain darbe girişimden itibaren dik duruşunu hiç bozmayan Simavlıları gönülden tebrik ediyorum. Bugün Simav'da ziyaret ettiğim esnaflarımızın Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini incelediklerini ve içinde bulunduğumuz sıkıntılı siyasi bataklıktan çıkmak istediklerine şahit oldum. Kütahya ve ilçelerimiz olarak üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

        Tan, Simav'ın desteğine olan güvenlerinin sonsuz olduğunu belirtti. (MEİ-EFE)

        07.04.2017 18:25:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler