Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aliağa'daki Fatih Caddesinde asfaltlama mesaisi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Aliağa Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı dev asfalt hamlesini kentin önemli trafik yoğunluğunun bulunduğu Fatih Caddesinden devam etti.

        Aliağa ilçesinde, asfaltlama çalışmalarına Yalı Mahallesi 19 Mayıs Caddesinden başlayan Aliağa Belediyesi, belirlenen program çerçevesinde bu kez de Aliağa trafiğinin önemli noktalarından olan Fatih Caddesine el attı. Çeşitli kurumların bugüne kadar yaptığı altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan cadde ve sokakları asfaltlayan belediye, Fatih Caddesinde de yolun bir bölümünü trafiğe kapatarak yol kazıma işlemlerini yaptı. Kazıma işlemlerinin ardından asfaltlama yaptı. Fatih Caddesindeki çalışmalarının ardından, asfaltlama faaliyetlerinin Cumhuriyet Caddesinde devam edeceği bildirildi.

        (HG-Y)

        09.04.2017 15:24:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler