Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme polisinden özel çocuklara sürpriz

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Polis Haftası nedeniyle, down sendromlu çocuklara ziyarette bulunup, polis giysileri giydirerek sürpriz yaptı.

        İzmir Down Sendrumu Derneği, davetle Çeşme'ye gitti. Down sendromlu çocuklara bir sürpriz yapan Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer da, bir grup polisle birlikte çocukları ziyaretlerine gitti. Polisleri gören down sendromlu minikler, heyecanla polislerin yanına koşarak sarıldı. Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'in karşısına geçerek selam da veren çocukların heyecanı ve sevinci duygulu anlar yaşattı. Polislerin, özel çocuklara yanlarında getirdikleri polis kıyafetlerini giydirmeleri ise sevinç çığlıklarına neden oldu. Emniyet Müdürü Yılmazer, down sendromlu çocuklara, otel bahçesinde çay ve sakızlı un kurabiyesi ikram ederek kendileriyle sohbet etti. Sevinçleri yüzlerinden okunan özel çocuklar, daha sonra festival nedeniyle kurulan polis noktasına götürüldü. Polis noktasında nöbet tutan polislerle tanışan özel çocuklar, büyük bir gururla da nöbet tuttu. Down sendromlu çocuklar, ekip aracına da binerek, araçtaki telsizle polis merkezini de aradı.

        (İA-HG-Y)

        10.04.2017 10:17:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler