Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Av yasağı öncesi inci kefaline talep arttı

        (Fotoğraflı)

        Serdar Adıyaman

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Ahlat ilçesinde en çok satılan balık türü olan inci kefali, yaklaşan av yasağıyla birlikte tezgahlardaki son günlerini geçiriyor.

        İlçede kilogramı 3 liradan satışa sunulan inci kefali, bölge halkının en fazla tercih ettiği balık olurken, uygun fiyatıyla tüketiciyi de memnun ediyor. İlçede balık satışı yapan Hakan Deveci, 15 Nisan'da başlayacak olan av yasağıyla birlikte inci kefalinin tezgahlardan kalkacağını ifade ederek, "Günlük taze olarak getirdiğimiz balıklar akşama kadar tükeniyor. Kimi zaman akşam olmadan balık bitiyor. İlçe halkı inci kefalini oldukça tüketiyor. Başlayacak olan av yasağı öncesinde inci kefaline yoğun bir talep var. Şu anda satışlardan memnunuz" dedi.

        (SAD-MSA-Y)

        10.04.2017 10:20:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler