Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Işık'a demokrasi ödülü

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Uluslararası İpek Yolu Stratejik Merkezi ve İpek yolu Medya Grubu tarafından düzenlenen "13. Altın Adamlar" töreninde "15 Temmuz demokrasi ödülü"nün sahibi oldu.

        15 Temmuzda darbecilere karşı gösterdiği mukavemet ile Mustafa Işık takdir toplamıştı. Işık, darbe girişiminin ilk anlarından itibaren çeşitli STK başkanlarını ve halkı da direnişe davet ederek darbecilere karşı meydan okumasıyla hafızalara kazınmıştı. Darbe sonrasındaysa halkın bilinçlenmesine yönelik çok sayıda faaliyet yapan Başkan Mustafa Işık, ödüle layık görüldü. Işık, Uluslararası İpek Yolu Stratejik Merkezi ve İpek yolu Medya Grubu tarafından "13. Altın Adamlar" töreninde "15 Temmuz demokrasi ödülü"nün sahibi oldu.

        (AY-MŞ)

        10.04.2017 11:40:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler