Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yalçın referandum çalışmaları kapsamında ilçedeki kadınlarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, referandum çalışmaları kapsamında ilçedeki kadınlarla bir araya geldi.

        Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Kültür Merkezinde ilçe yaşayan kadınlarla bir araya gelerek, referandum hakkında bilgi verdi. Pazaryerinin gurur kaynağı olan kadınlarla bir araya geldiklerinin belirten Başkan Yalçın, "Kadınlarımıza referandum ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirip istişarelerde bulunduk. Katılımlarından dolayı başımızın tacı kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

        Başkan Yalçın, ardından Belediye Meclis üyeleriyle Pazaryeri Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret etti. Burada çalışanlarına üzerinde Pazaryeri'nin tarihi anlatan tablo hediye eden Başkan Yalçın, referandum hakkında Tarım Kredi Kooperatifini çalışanlarıyla istişarede bulunduklarını bildirdi.

        Başkan Yalçın son olarak Pazaryeri PTT Müdürlüğüne ziyaret etti. İlçede yeni yapılan hizmet binaları için hayırlı uğurlu olması dileklerini ileten Başkan Yalçın, bura da çalışanlarına üzerinde Pazaryeri'nin tarihi anlatan tablo hediye etti.

        (CKT-MET-Y)

        13.04.2017 10:33:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler