Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'li Mutlu'dan 'evet' çağrısı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Fatsa İlçe Başkanı Eftal Mutlu referandum seçimlerinde Fatsa'dan güçlü bir evet çıkarmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

        "Referandum seçimlerinde sandıktan inşallah 'evet' çıkacak" diyerek sözlerine başlayan başkan Eftal Mutlu, "Ülkenin bekası için evet dememiz gerekiyor. Zaten istenen yetkilerin hepsi şuan Cumhurbaşkanımızda mevcut. Anayasal sınırlarımız oturtmak için genel başkanımızın da dediği gibi referandum sonucunun evet olmasının daha verimli olacağını düşünüyoruz. Fatsa'da ve bölgemizde gerekli çalışmaları yaptık bu konularda artık çok fazla konuşmak istemiyoruz. Şahsi kararım referandum sonucunda evet çıkacağı yönünde" ifadelerini kullandı.

        Mutlu, "16 Nisan'da ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini, vatanımızın bekasını, geleceğimizin inşa edilmesine karar vereceğiz bu anlamda yeniden büyük Türkiye için vatandaşlarımız evet diyerek çok önemli bir karar verecekler" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        14.04.2017 11:11:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler