Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da amonyum nitrat ele geçirildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Şükrü Yıldırım

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ve Kozluk ilçeleri kırsalında yapılan operasyonda, terör örgütü PKK'ya ait amonyum nitrat ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.

        Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı tarafından Sason, Kozluk ilçelerinde yapılan operasyonda, üzeri yaprakla örtülmüş vaziyette 140 metre uzunlukta elektrik kablosu 2 adet 1,5 voltluk pil 500 litrelik su varili içerisinde motorin ile karıştırılmış vaziyette 3-4 kilogram amonyum nitrat olduğu değerlendirilen madde ve çok miktarda yaşamsal malzeme ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile bulunan malzemelerden delil niteliğinde olanlara incelenmek üzere el konulmuş, diğer malzemeler yerinde imha edilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, terörle mücadele kapsamında yürütülen tüm faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

        (MŞY-MP-Y)

        14.04.2017 15:12:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler