Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk Olimpiyatları meşale seremonisi ile başlayacak

        (Fotoğraflı)

        Utku Yaşar Cüce

        ÇANAKKALE (İHA) - Biga Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilecek Çocuk Olimpiyatları'nın ikincisi 18-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

        Güney Marmara'nın en büyüklerinden olarak bilinen Biga Şehir Parkı'nda gerçekleşecek etkinliklerin ilki 18 Nisan Salı günü saat 10:00'da başlayacak. İlk etkinlik kapsamında ortaokullar arası tek pota basketbol turnuvası ve satranç turnuvası gerçekleşecek. İkinci gün etkinlikleri 19 Nisan Çarşamba günü saat 10:00'da başlayacak. Etkinliklerin ikinci günü ilkokullar arası geleneksel çocuk oyunları müsabakaları ve ortaokullar arası mini voleybol şenliği ile devam edecek. Etkinliklerin üçüncü günü 20 Nisan Perşembe günü saat 10:00'da başlayacak etkinliklerle devam edecek. Üçüncü gün ortaokullar arası masa tenisi ve karate karşılaşmaları gerçekleşecek. Etkinliklerin son günü ise 21 Nisan Cuma günü saat 10:00'da başlayacak. Son gün etkinlikleri kapsamında atletizm müsabakaları yapılacak.

        Öte yandan Çocuk Olimpiyatları'na katılacak öğrenciler, Biga'daki ilk ve orta dereceli okulların öğrencileri olacak ve okul yönetimleri tarafından belirlenecek.

        (UYC-MŞ)

        14.04.2017 18:32:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler