Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Köy öğrencilerini Sasalı'ya götürüyorlar

        (Fotoğraflı)

        Suat Salgın

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Kaymakamlığı tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Bengi Projesi kapsamında ilçenin kırsal mahallelerindeki anaokulu öğrencilerini İzmir'in Sasalı ilçesindeki hayvanat bahçesine götüreceği kararlaştırıldı.

        'Annemle El Ele' projesi kapsamında İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na gidecek olan minik köylü çocukların ise heyecanlarının görülmeye değer olduğu belirtiliyor.

        Düzenlenen günü birlik geziyle okul öncesi çağdaki ana sınıfı öğrencilere okul sevgisinin aşılanmasının amaçlandığını belirten Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, proje kapsamında köy anaokulu öğrencilerine yönelik gezileri sürdüreceklerinin müjdesini verdi.

        (SS)

        15.04.2017 12:50:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler