Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay'dan referandum değerlendirmesi

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Bu halk oylamasının kaybedeni yoktur. Kazanan Türkiye'mizdir, kazanan Türk milletidir" dedi.

        Başkan Duruay, Gölbaşı ve mahallelerinde çıkan referandum sonuçlarını değerlendirdi. Referandum sürecinde seviyeli bir şekilde çalışan herkese teşekkür ettiğini aktaran Duruay, "Gölbaşı'mız birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini bu süreçte de gösterdi. Çıkan sonucun Gölbaşı'mıza, Türkiye'mize, milletimize ve bütün ümmete hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum" diye konuştu.

        Duruay, bugün daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye'ye uyandıklarının altını çizerek, halk oylamasında verdikleri destekten dolayı Gölbaşılı vatandaşlara teşekkür etti.

        (AS-BC-SÜ-Y)

        17.04.2017 15:14:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler