Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayserigaz, İncesu yatırımlarını masaya yatırdı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayserigaz, İncesu Belediyesi ile 2017-2021 yılları ilçe yatırım planlarını gözden geçirdi.

        Kayseri'nin merkez ilçelerinde altyapı yatırımlarını sürdüren Kayserigaz, 2017-2021 yılları arasını kapsayan yatırım planlarını değerlendirmek için İncesu Belediyesi ile görüştü. İncesu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanları ile Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ ve Kayserigaz Proje Birim yöneticileri katılım sağladılar. Toplantıda İncesu İlçe merkezinde doğalgaza ulaşım oranının %97 civarında olduğunu belirten Kayserigaz, bugüne kadar yapılan yatırımların genel durumunu değerlendirdi.

        2. tarife dönemine giren Kayserigaz, İncesu İlçesi'nde 5 yıllık süreçte gerçekleştirilecek yatırımların planlamalarını İncesu Belediyesi yöneticileri ile paylaştı. Toplantıda ayrıca İncesu İlçesi'nde bulunan tüm mahalleler ve sonradan mahalle olarak ilçe sınırlarına dâhil edilen ilk kademe belediyelerin durumları değerlendirildi. 2017-2021 yılları arasını kapsayan 5 yıllık yatırım sürecinde belediye sınırları içerisinde ki mahallelerde planlanan değişiklikler, kentsel dönüşüm projeleri, sit alanlarının durumu, TOKİ inşaatları ve altyapı projeleri, düşünülen yeni imar alanları ve planlanan yeni yol çalışmaları hakkında görüşmelerde bulunuldu.

        İncesu İlçesi'nde ilerleyen süreçte gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar için daha sonra yeniden bir araya gelmek üzere toplantı sonlandırıldı.

        (AÖ-Y)

        19.04.2017 15:42:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler