Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Matematik projesiyle yarışmaya damga vurdular

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - TÜBİTAK'ın, Ege Bölgesinde düzenlediği proje yarışmasında TED İzmir Koleji öğrencileri, matematik alanında Ege Bölge 2.'si oldu.

        TED İzmir Koleji, TÜBİTAK'ın Ege Bölgesinde düzenlediği proje yarışmasında büyük bir başarı elde etti. 17-19 Nisan tarihinde Konak Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen 11. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Yarışmasında TED öğrencileri, Matematik projeleriyle yarışmaya katıldı. Öğrencilerin hazırladığı Matematik projesi, Ege Bölgesinin farklı okullarından 184 proje arasından ilk 16'ya seçildi. Zeynep Köseoğlu ve Zeynep Başaran'ın bu projeleri, daha sonrada 20 Nisan'daki ödül töreninde Matematik alanında Ege Bölge 2.'si oldu. Ayrıca yarışmalarda, öğrencilerin hazırladığı 6 Kimya, 17 Fizik, 11 Biyoloji, 16 Matematik projesi de ön elemeyi geçmeye hak kazandı.

        (HG-Y)

        21.04.2017 12:48:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler