Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa'da 1 Mayıs eski statta kutlanacak

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        İdris Altun

        BURSA (İHA) - DİSK, KESK TMMOB ve Bursa Tabip Odası, Bursa'daki 1 Mayıs gösterilerinin Atatürk Stadyumu Meydanı'nda yapılacağını duyurdu.

        Saat 12:00'de yürüyüşle başlayacak gösteriler, Darmstad Caddesi'nde kortejler oluşturulmasının ardından stat alanında devam edecek. Saat 13:30'da grupların meydanda yerlerini almasıyla 1 Mayıs konuşması yapılacak. Konuşmaların ardından miting İlkay Akkaya'nın konseriyle son bulacak.

        Bursa 1 Mayıs düzenleme komitesi adına açıklama yapan KESK Şube Başkanı Süleyman Ayyılmaz, Bursa'da emek ve demokrasiyi savunacaklarını ifade ederek, "Bu 1 Mayıs'a kıdem tazminatımıza, iş güvencemize, ifade özgürlüğüne ve insanca yaşama hakkı başta olmak üzere birçok hakkımıza yönelik gerçekleşen saldırıların gölgesinde giriyoruz. Aydınlık yarınlar için haydi 1 Mayıs'a" şeklinde konuştu.

        (İA-MŞ)

        27.04.2017 17:16:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler