Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk halk müziği sanatçısı Filiz Kılıç Kartal'da konser verdi

        - Türk halk müziği sanatçısı Filiz Kılıç, Kartal'da müzikseverlerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nisan ayı programı kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Filiz Kılıç, Kartal'da müzikseverlerle buluştu. Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

        Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nisan ayı programı kapsamında Türk Halk Müziği sanatçısı Filiz Kılıç Kartal'da konser verdi.Yoğun katılımla gerçekleşen konser yaklaşık 2 saat sürdü. Konserde Türk Halk Müziği'nin seçkin parçalarını seslendiren Filiz Kılıç, Kartallılar tarafından beğeni topladı. Konserin sonunda konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel: "Kartal Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Op. Dr. Altınok Öz'ün önderliğinde her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız. Bu güzel akşamda sizi dinlemekten mutluluk duydum" diyerek sanatçı Filiz Kılıç'a Kartal plaketini takdim etti.

        Plaketi alan sanatçı Filiz Kılıç, "Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'e, size ve tüm Kartal Belediye ailesine bizlerin yanında olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

        (EY-BA-Y)

        02.05.2017 14:15:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler