Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar personeline, 'Engelli Bireylerle Doğru İletişim ve Davranış' eğitimi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından "Engelli Bireylerle Doğru İletişim ve Davranış" konulu eğitim semineri düzenlendi.

        Bağlar Belediyesi personellerin engelli bireylerle daha iyi iletişim kurabilmeleri, sorunları daha iyi anlayıp daha hızlı çözüm üretebilmeleri için eğitim çalışması düzenledi. Belediyenin konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerine müdürler ve personeller katıldı. Seminer, Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği Başkanı Adem Kuyucu tarafından verildi. Eğitimde personellere engelli tanımı, engellilerle iletişim, engelsiz sokaklar, engelli haberleri ve sosyal medyada engelliler konuları anlatıldı.

        (İHA-MP-Y)

        02.05.2017 14:45:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler