Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrenciler'den 'Yerel Yönetimler' dersi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli Fatih İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu Fatih İlkokulu öğretmeni Özlem Akyol ve 4. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinin 'Yerel Yönetimler' ünitesi için ziyaret etti. Ziyarette 'Yerel Yönetimler'le ilgili çocukların sorduğu sorulara Başkan Subaşıoğlu yanıt verdi. Ziyaret sonunda Başkan Subaşıoğlu, öğrencilere teşekkür etti.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Çocuklarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Hepsi sorularını iyi bir şekilde hazırlamışlar. Belediye başkanlığımızdan çalışmalarımıza kadar çok sayıda soru yönelttiler. Sordukları tüm soruları yanıtladık. Hepsine tek tek teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

        (İHA-Y)

        02.05.2017 15:38:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler