Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güroymak'ta yeni yollar açılıyor

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Olcay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Güroymak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı.

        20 yıldır şehir imar planında bulunan ve kullanıma açılamayan imar yolları, belediye ekipleri tarafından yeniden açılıyor. Çalışmaları yakından takip edip, mahalle sakinlerinin öneri ve isteklerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu; yol açma ve genişletme çalışmalarına başladıklarını söyledi. Alibeyoğlu, "20 yıldır şehrin imar planında var olan ama açılmayan yolları açma çalışmalarına başladık. Bağlar Mahallesi, Fatih İlkokulu yakınında bulunan bağlantı yollarını açtık. Dar olan bazı yollarımızı da genişleterek vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Yol açma ve genişletme çalışmalarımız ilçemizin farklı noktalarında devam edecektir. Bize duyarlılıklarıyla destek olan vatandaşlarımıza şahsım ve belediyemiz adına teşekkür ederim" dedi.

        (GO-MSA-Y)

        03.05.2017 14:30:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler