Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Down sendromlu çocuklar ve ailelerinin yüzü gülüyor

        ANKARA (İHA) - Anaokulu seviyesinde ve belediye bünyesinde ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezi kısa sürede meyvesini vererek çocukların ve ailelerin yüzünü güldürdü.

        Özgün projeleri art arda hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, hizmetleriyle takdir topluyor. Bunlardan bir tanesi olan Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezinde eğitim gören çocuklar ve ailelerinin yüzü gülüyor. Arkadaş ortamlarına adapte olma, el becerilerini geliştirme, yeteneklerini keşfetme ve toplumla kaynaşma adına önemli bir hizmeti sunan Pursaklar Belediyesi Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezindeki öğrenciler ile veliler duydukları memnuniyeti teşekkür ziyaretiyle ifade etti.

        Pursaklar Belediyesi'ni ziyaret eden down sendromlu çocuklar ve ailelerini, Pursaklar Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Erçetin makamında ağırladı. Çocuklarla ve velilerle yakından ilgilenen Erçetin, "Sayın Başkanımız sizlere çok önem veriyor. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması, hayatı dolu dolu yaşaması ve sizlerin de mutlu olması için bu özgün projeyi hayata geçirdi. Hep birlikte çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız" dedi.Hizmetlerden memnun kalan veliler Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin'e teşekkür etti.

        (BC-BT-Y)

        05.05.2017 10:23:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler