Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doktor başkanlardan önemli temaslar

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Sağlıklı Kentler Birliği Denizli buluşmasına birlikte giden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Denizli ve İzmir'de önemli temaslarda bulundu.

        Sağlıklı Kentler Birliği Denizli buluşmasına birlikte giden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ilk olarak İzmir Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli'yi ziyaret etti. Belediye Başkanları, Bayındır 20. Uluslararası Çiçek Festivaline de katıldılar.

        Başkan Oral ve Şahin daha sonra, Adnan Menderes Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı ve Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi aynı zamanda Sağlıklı Kentler Birliği Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz'ı makamında ziyaret ettiler.

        (MM-İHS

        08.05.2017 09:46:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler