Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konak'ta okullara ücretsiz bakım

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak ilçesinde, belediye bütçesinden okullar için her yıl pay ayrılırken, bu paydan ihtiyaç duyulan okulların boya, bakım ve onarımları ücretsiz yapılıyor.

        Konak Belediyesi, ihtiyacı olan okulların bakım ve onarımını üstlenmeye devam ediyor. Her eğitim döneminde binlerce öğrenci ve öğretmenin ders başı yaptığı okulları güzelleştirmek isteyen ekipler, fen işleri müdürlüğü öncülüğünde hummalı bir çalışma yürütüyor. Bu kapsamda ihtiyaç duyan okulların dış cephe boyaları yenilenerek yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor. Belirlenen takvim doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında son olarak Karataş Anadolu Lisesi ile Toros'ta bulunan 9 Eylül Anadolu Lisesinin dış cephesi boyandı. Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerce 3 hafta gibi bir sürede boyanan okulların yeni görünümü büyük beğeni topladı. Son teknolojiye uygun olarak üretilen, rutubete dayanıklı silikon boya ile boyanan okulların bahçelerindeki demir parmaklıklar elden geçirildi. Renkli, geometrik desen çalışmasıyla dış cepheye hareketlilik kazandıran ekipler, okulların eskiyen yağmur suyu borularını da değiştirdi. Okullarının yepyeni bir görünüme kavuşmasından mutluluk duyan öğrenci ve öğretmenler yapılan çalışmalar için Konak Belediyesi çalışanlarına ve Başkan Sema Pekdaş'a teşekkür etti. Konak Belediyesi, 2014 yılından bu yana son üç yılda ihtiyaç sahibi 56 okulun tadilat, bakım ve onarımını üstlendiği öğrenildi.

        (HG-Y)

        08.05.2017 11:28:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler