Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni Milli Eğitim Müdürlüğü banka promosyon anlaşması imzalandı

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ve protokol inceleme sürecinin ardından banka promosyon anlaşması imzalandı.

        Halk Bankası ile personel açısından memnun edici bir anlaşma imzalandığını belirten Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, "Ülkemizde ve ilçemizde faaliyet gösteren bankalarımızdan biri ile anlaşma imzaladık. Tarafımıza iletilen mesajlar ve verilen taahhütler ile personelimizin memnuniyetsizlik yaşamayacağını ve kaliteli bir hizmet alacağına olan inancımız tamdır. Zorlu ve yoğun bir hazırlık süreci, akabinde şeffaf bir ihale süreci ve detaylı bir şekilde hazırlanmış protokol ile bu süreci atlattık. Tüm personelimize ve Halk Bankasına hayırlı uğurlu olsun. Herkesin memnun olacağı bir anlaşma olmasını diliyorum" dedi.

        İmza törenine Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Halk Bankası Besni Şube Müdürü Mehmet Karakurt ve Halk Bankası Servis Yetkilisi Bektaş Nergiz Katıldı.

        (RK-OE-Y)

        08.05.2017 16:55:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler