Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir Hastanesine plaket

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD), Yenişehir Hastanesi yönetimine katkılarından dolayı plaketi verdi.

        Mersin GİAD'ın 14. yılını kutladığı baloda Özel Yenişehir Hastanesine teşekkür plaketi verildi. Plaketini, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve MTOSB Başkanı Sabri Tekli'nin elinden alan hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz Örener, "Genç girişimcilerin Mersin'deki buluşma noktası olan, kentimizin öncü sivil toplum kuruluşlarından GİAD ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyoruz. Oluşturduğu sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan, Mersinli iş insanlarının buluşma noktası olan GİAD'ı bundan sonraki dönemlerde de desteklemeye devam edeceğiz. Bu aile büyüdükçe, Mersin için yapılacak çalışmalara yön vereceğine inanıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de derneğimize olan katkılarımız devam edecek" dedi.

        (HSK-Y)

        10.05.2017 11:52:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler