Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tasarımcılar Beyoğlu'nda buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu'nda, 150'nin üzerinde tasarımcı ve sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen ''Tasarım Tomtom Sokakta'' etkinliğinin açılış törenine katılan Başkan Ahmet Misbah Demircan, "Geleneksel hale gelmiş birçok etkinliği Taksim Meydanı'nda ve farklı alanlarda yapmaya gayret ediyoruz. Bütün İstanbulluları, Beyoğlu'na gelmeye ve bu tasarımcıların yaptığı güzel şeyleri görmeye davet ediyorum" dedi.

        Beyoğlu'nda, 150'nin üzerinde tasarımcı ve sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen ''Tasarım Tomtom Sokakta'' etkinliği başladı. Tomtom Mahallesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliğin açılışına; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Tomtom Design Management İcra Kurulu Üyesi Hakan Kodal'ın yanı sıra çok sayıda tasarımcı ve sanatçı katıldı. 30'un üzerinde atölye çalışması ve söyleşilerle birlikte canlı performansların da yer alacağı etkinlik, 14 Mayıs'a kadar devam edecek.

        "Tasarım bizim için kıymetli"

        Açılışta konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'nun her zaman kültür sanatın merkezi olduğunu belirterek, "Tasarım da bizim için kıymetli. Geleneksel hale gelmiş birçok etkinliği Taksim Meydanı'nda ve farklı alanlarda yapmaya gayret ediyoruz. Burada sivil ve kendinden gelişmiş Tomtom Sokağın çevresinde bulunan tasarımcılar bir araya geldi. Çok değişik ürünleri ilgilisine sunuyorlar. Onları çok başarılı buldum ve onlara Taksim'de de bir etkinlik teklif ettim. Bütün İstanbulluları, Beyoğlu'na gelmeye ve bu tasarımcıların yaptığı güzel harika şeyleri görmeye davet ediyorum" dedi.

        "Bütün istanbul halkını buraya bekliyoruz"

        Tomtom Design Management İcra Kurulu Üyesi Hakan Kodal da, Beyoğlu'nun kültür sanatın merkezlerinden olduğunu dile getirerek, ''Biz de Beyoğlu'nun bir parçacı olarak buradaki tasarımcılarla, işletmecilerle 4 gün boyunca bütün İstanbul halkını buraya bekliyoruz. Amacımız Milano'daki tasarım haftasının paralelinde yapılan o mahalle etkinliklerini başarabilmek ve sadece Türkleri değil, yabancıları da yabancı tasarımcıları da buraya çekmek" ifadelerini kullandı.

        (HB-BA-Y)

        12.05.2017 10:39:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler