Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Engelliler podyuma çıktı

        - İnegöl MYO'dan "Engelsiz Moda Günü"

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri, geleneksel yıl sonu defilesinde podyumu engelli öğrencilerle paylaştı.

        İnegöl MYO Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri, bu yılki defilelerini "Engelsiz Moda Günü" adı altında dört kurumla iş birliği yaparak gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Engelliler Federasyonu, Özel Yıldırım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin katkılarıyla yapılan defile büyük ilgi gördü.

        Her yıl, hazırlanan tasarımları bir defileyle sunan öğrenciler, bu kez Özel Yıldırım Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engellilere özel kıyafet tasarımları yaptı. Tasarımlar yapılırken sık sık engelli öğrencilerle bir araya gelen öğrenciler, onları yakından tanıma fırsatı buldu.

        (MŞ)

        12.05.2017 11:27:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler