Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜ'de coşkulu mezuniyet

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi (DÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

        DÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan mezuniyet törenine, Rektör Prof. Dr. Talip Gül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahsin Kılıçoğlu, akademisyenler, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende açılış konuşmasını yapan Rektör Gül, "Dicle Üniversitesi'nden almış olduğunuz güzel eğitimin iş hayatınıza katkı sağlayacağına olan inancımla siz mezun öğrencilerimize yeni hayatlarınızda başarılar dilerim" dedi.

        Daha sonra mezun öğrenciler tarafından hazırlanan kısa film, gösterime sunuldu. Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları, diplomalarını hocalarının ellerinden aldı. Mezuniyet coşkusunu keplerini havaya atarak kutlayan mezunlar, sevinçlerini aileleri ile paylaştılar.

        (İHA-MP-Y)

        12.05.2017 17:04:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler