Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorlu'da Anneler Günü konseri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Anneler Günü dolayısıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi işbirliğiyle, Cumhuriyet Parkı'nda etkinlikler düzenlendi.

        Cumhuriyet Parkı'nda bulunan etkinlik alanında kurulan platformda, sevilen ses sanatçısı Canan Şimşek ve orkestrası, pop, halk ve roman müziğinden renkli bir seçki sundu. Hem hareketli, hem slow olmak üzere pek çok şarkıyı güçlü yorumuyla seslendiren Canan Şimşek'e, meydanı dolduran binlerce izleyici alkışları ve danslarıyla eşlik etti.

        Konser organizasyonunun yanı sıra Cumhuriyet Parkı'nda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü için özel olarak hazırlanan saksılı çiçekler dağıtıldı. Katılımcılara yiyecek ve içecek ikramları da yapıldı.

        Anneler Günü ve Engelliler Haftası'nın aynı tarihlere denk gelmesinden dolayı Çorlu Sakatlar Derneği Özel Eğitim İlkokulu ve Çorlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından stantlar açıldı. Söz konusu stantlarda, engelli öğrenciler tarafından yapılan el işi ürünler sergilendi ve otizm farkındalığı konusunda bilgilendirme yapıldı.

        (YG-SÜ-Y)

        15.05.2017 10:10:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler