Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece'deki okullarda spor şenlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'deki okullar, öğrencilerin 2016-2017 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu atmaları için düzenlenen 'Spor Şenliklerine' ev sahipliği yapıyor.

        Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçedeki okullarda Spor Şenlikleri düzenleniyor. Öğrencilerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da gelişmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalar ilk olarak Küçükçekmece Anadolu Lisesi okul bahçesinde başladı. Spor Şenlikleri'nde canlı langırt, şişme oyun parkı, penaltı atışı, şişme oyun parkı, ayak bilardosu, survivor parkuru, masa tenisi ve langırt gibi eğlence aletleriyle öğrenciler keyifli vakit geçirdi.

        "Eğlenme ve dinlenme fırsatı vermek istedik"

        Tüm öğrencilerin zorlu bir eğitim öğretim yılını geride bırakmak için gün saydıklarına dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Bu yorucu sürecin sonunda öğrencilerimize eğlenme ve dinleme fırsatı vermek adına Spor Şenlikleri düzenledik. Moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin yıl sonu yorgunluklarını atmaları için verimli bir program olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        (EY-BA-Y)

        15.05.2017 10:58:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler