Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çeşme'de sokak basketbolu turnuvası

        (Fotoğraflı)

        İsa Atagöz

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Çeşme ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanındaki sokak basketbolu turnuvası ile başladı.

        Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi, 19 Mayıs kutlamaları kapsamında sokak basketbol turnuvası düzenledi. Çeşme Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen sokak basketbol turnuvasını, Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Şerif Gün, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür vekili Nuri Büyükateş, Sıdıka Kelami Ertan Anadolu Lisesi Müdürü Osman Uysal, öğretmenler ve öğrenciler izledi. Dereceye giren öğrencilere ise ödüllerinin ileri ki günlerde verileceği bildirildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 16 Mayıs tarihinde, Tekke Plajında düzenlenecek sörf yarışları ile devam edecek. Sörf yarışları, saat 13.00 ile 16.00 arasında gerçekleştirilecek.

        Bayram kutlamaları kapsamında 17 Mayıs Çarşamba günü de Gençlik Koşusu yapılacak. Çeşme Devlet Hastanesi kavşağından başlayacak olan Gençlik Koşusu, Cumhuriyet Meydanında sona erecek

        (İA-HG-Y)

        15.05.2017 17:37:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler