Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören'de tiyatro perdesi 18 Mayıs'ta kapanıyor

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediyesi, bu sezon üç çocuk oyunuyla minik tiyatro severleri hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi. "Keçiören'in çocukları mutlu" ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Keçiören Belediyesi, "Afacan", "Teknozede" ve "Karagöz'ün Bahçesi" adlı çocuk oyunlarıyla 51 bin 300 izleyiciye ulaştı.

        Sağlıklı, dengeli ve organik beslenmenin önemini anlatan "Karagöz'ün Bahçesi" adlı oyun salı ve çarşamba günleri 2 seans halinde Yunus Emre Kültür Merkezi'nde izleyici ile buluşurken, hijyenin faydaları ve mikroplardan korunmanın önemini anaokulu çocuklarına anlatan "Afacan" adlı oyun yine Yunus Emre Kültür Merkezi'nde perşembe günleri 2 seans olarak tiyatro severlerle buluştu. Geçen sezonda büyük beğeni toplayan ve insanların teknolojinin bağımlılığı sonucu birbirinden uzaklaşması ve iletişim sorunları yaşamasını konu edinen "Teknozede" adlı oyun ise Necip Fazıl Sahnesi'nde cumartesi - pazar tek seans olarak ilköğretim çağındaki çocukları buluşturdu.

        18 Mayıs'ta perdelerini kapatacak oyunlarla ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Çocuklarımızın sanatsal faaliyetlerle öğrenirken eğlenmesini arzu ediyoruz. Canlandırılarak öğretilen bilgiler, çocuklar için daha kalıcı oluyor ve öğrendiklerini pekiştiriyorlar. Bu sene de çocuk oyunlarımız büyük ilgi gördü, bu ilgi bizleri ayrıca mutlu ediyor. Eğlenceli bir sezonu geride bırakıyoruz, yaz dönemi de başka etkinliklerimizle çocuklarımızı sanatsal ve kültürel faaliyetlerle desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        (JA-BT-Y)

        16.05.2017 10:20:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler