Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Keçiören'den Muş Bulanık'a kardeşlik köprüsü

        (Fotoğraflı)

        Bayram Kılınçer

        ANKARA (İHA) - Keçiören Belediyesi ile Muş Bulanık Belediyesi arasında kardeşlik protokolü imzalandı.

        Protokol imza töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören'in Bulanık ile kardeşlik bağı kurmasından dolayı çok mutluyuz. Bulanık ile kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. Elimizden geldiğince birbirimize destek olacağız. Amacımız vatandaşlarımıza her zaman en iyi hizmeti sunmaktır. Bulanık Belediye Başkanı Hacı Arslan Uzan'a teşekkür ediyor, kardeşlik protokolümüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. İmzaların ardından Başkan Ak ve protokol heyeti, Keçiören Belediyesinin desteğiyle Bulanık'ta inşa edilen Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi'ni kurdele keserek hizmete açtı. Daha sonra Bulanıklı gençler ile bir araya gelen Mustafa Ak, onlarla sohbet ederek merak edilen sorulara cevap verdi.

        Muş Valisi Seddar Yavuz ve Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'yı da makamlarında ziyaret eden Mustafa Ak, gösterilen sıcak misafirperverlik için teşekkür etti. Muş'ta yapılan hizmetler ile ilgili bilgi alan Başkan Ak, yerel yönetimler konusunda görüş alışverişinde de bulundu. Başkan Ak, Vali Yavuz, Belediye Başkanı Asya ve Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ile birlikte bir çay ocağına giderek vatandaşlarla sohbet etti. 16 Nisan referandumda yüzde 99.9 evet oyu ile rekor kıran Muş'un Karaağaçlı ilçesine de giden Başkan Ak, ziyareti kapsamında ayrıca Ahlat, Malazgirt Ovası, Anadolu Selçukluları döneminde inşa edilen Murat Köprüsü gibi Muş'un tarihi ve turistik yerlerini de gezdi.

        Kardeş belediye protokolü için Bulanık'ta düzenlenen imza törenine Başkan Mustafa Ak'ın yanı sıra AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya ve AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Muş Valisi Seddar Yavuz da katıldı.

        (BK-BT-Y)

        17.05.2017 09:46:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler