Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediyesi geri dönüşüme destek oluyor

        (Fotoğraflı)

        Mücahit Bilgi

        NİĞDE (İHA) - Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü 3.sınıf öğrencileri Niğde Belediyesinin desteğiyle başlattığı 'Atık Pil Toplama Kampanyası'nda 3 ayda 110 kilo pili geri dönüşüme kazandırdı.

        Çevre bilincinin geliştirilmesi ve geri dönüşüm uygulamalarının yaygınlaştırılması amacıyla Niğde Belediyesinin Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileriyle birlikte 3 ay önce başlattığı pil toplama kampanyası sona erdi. Niğde Belediyesinin Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneğinden (TAP) temin ettiği pil toplama kutuları kampanya kapsamında Niğde'deki tüm esnaf ve kurumlara dağıtıldı. Yaklaşık 3 ay önce başlayan kampanyada Niğde Belediyesi'nin açtığı 2.Kitap Fuarı önüne de öğrenciler stant açtı. İl geneline dağıtılan pil toplama kutuları sayesinde 3 ayda 110 kilo pil, geri dönüşüme kazandırılmış oldu.

        (MB-YE-SK)

        17.05.2017 14:07:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler