Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altındağ Belediyesi'nden vergi ödeme uyarısı

        - Emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs

        Yağmur Yıldız

        ANKARA (İHA) - Altındağ Belediyesi'nden vatandaşlara vergi ödeme uyarısı geldi. Emlak, çevre temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 1. taksit ödemeleri ile 6736 Sayılı Kanun ve 6770 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçların son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğu hatırlatıldı.

        Altındağ Belediyesi, vatandaşlara vergi ödemelerinde de büyük kolaylık sağlıyor. Altındağ'daki bina, arsa ve arazilere ait emlak vergileri, tüm iş yerlerini kapsayan çevre temizlik vergileri, ilan ve reklam vergilerinin 1. taksitleri ve 6736 Sayılı Kanun ve 6770 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırılmış borçların peşin ya da taksitle ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Ödemeler Altındağ Belediyesi'nden yapılabildiği gibi anlaşmalı bankalar, PTT ve internet üzerinden de yapılabiliyor. Ayrıca www.altindag.bel.tr internet adresinden e-belediye vergi borcu öğrenme ve ödeme sayfası üzerinden kredi kartıyla da kolayca ödeme gerçekleştirilebiliyor. Vatandaşlar, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Denizbank, Şekerbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Garanti Bankası gişeleri ile ATM'ler, internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ödeme yapabilirken, PTT şubelerinden 226312 numaralı belediye posta çeki hesabına da ödeme yapılabilecek.

        100 TL ve üzeri yapılan ödemelerde 3 taksit imkanı da vatandaşa sunulurken, Belediye vezneleri 19 Mayıs ve hafta sonları açık olacak. Samanpazarı vezneleri 19 - 20 - 21 ve 27 - 28 Mayıs tarihlerinde 09.00 - 17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Karapürçek ve Siteler veznelerinden de 20 Mayıs ve 27 Mayıs Günü 09.00'dan 16.00'a kadar vergiler yatırılabilecek.

        (JA-BT-Y)

        17.05.2017 16:08:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler