Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel çocuklar kermese katıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi'nin özel çocuklar için kurduğu Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (ESER) öğrencileri, özel bir üniversitenin Engelliler Haftası için düzenlediği kermese katıldı.

        Eyüp Belediyesinin özgün ve en önemli sosyal sorumluluk projelerinden olan, Eyüplü özel çocukların eğitim gördüğü ESER ile Şeker Hayat atölyeleri faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın eşi Tülay Aydın da, bu faaliyetler sırasında özel çocukların yanlarında olup onları yalnız bırakmıyor, her konuda destek veriyor.

        ESER ve Şeker Hayat atölyelerinde eğitim gören çocuklar,özel bir üniversite tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen kermese katıldılar. Özel çocukların kendi yaptıkları birbirinden güzel, el emeği göz nuru eserler iki gün boyunca kermeste açtıkları stand, üniversiteli gençlerin beğenisine sunuldu.

        Tülay Aydın kermesi ziyaret etti

        Eyüp'ün özel çocukları, üniversitenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında kermeste ağırlanırken Tülay Aydın da yine çocukların yanında oldu. Kermese yaptığı ziyaret sırasında Tülay Aydın, ESER ve Şeker Hayat tarafından hazırlanan standı gezerek özel çocuklarla sohbet etti, sergiledikleri el işleri ile ilgili bilgi aldı.

        Becerilerini sergilediler

        Bu arada kermeste keyifli dakikalar da yaşandı. Eyüplü özel çocuklar; üniversite öğrencilerine ritim gösterisi yaptılar, şarkı söylediler, dans edip doyasıya eğlendiler. Eyüplü özel çocuklar, boş zamanlarında üniversite öğrencileriyle oturup sohbet de ettiler.

        (HB-ÖK-Y)

        17.05.2017 17:10:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler