Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milas'ta 10 aylık bebek yanan evden kurtarıldı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Muğla Milas'ın Emek Mahallesinde meydana gelen ev yangınında, 10 aylık bebek ve annesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Edinilen bilgiye göre; Sanayi Caddesi üzerinde bulunan bir evde, ocak üstünde unutulan bir yemek mutfakta bulunan aspiratörü yaktı. Aspiratör kablolarına alevlerin ulaşmasıyla, evin mutfak bölümünde yangın çıktı. Yangına müdahalede bulunmak isteyen anne ve 10 aylık bebek dumandan hafif şekilde etkilendi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine, itfaiye ekipleri intikal etti. İhbarın ardından olaya müdahalede bulunan itfaiye ekipleri, yangının evdeki diğer odalara sıçramasını engelledi. Evde bulunan anne ve bebeği, itfaiye ekipleri tarafından güvenli alana götürüldü.

        Yangın, apartmanda bulunan kişilerin kısa süre panik yaşamasına neden oldu. Meydana gelen yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

        (DL-MB-Y)

        17.05.2017 17:24:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler